Nieuws

LAATSTE NIEUWS

17


sep

Noord Hollandse pers enthousiast over De Nieuwe Loet!

Op zaterdag 12 september heeft het Noord Hollands Dagblad een dubbele krantenpagina gewijd aan de transformatie en voltooiing van project De Nieuwe Loet. Onder de kop ‘Parel van Duin en Bosch’ spreekt men erg positief over het prachtige eindresultaat.

14


apr

ALLE WONINGEN DE NIEUWE LOET OPGELEVERD !

Aannemer Heembouw Wonen heeft alle woningen in het eerste kwartaal kunnen opleveren. De eerste kopers zijn klaar met het inrichten en wonen inmiddels in hun nieuwe woning.

14


feb

EERSTE WONINGEN ZIJN OPGELEVERD! NOG 2 HERENHUIZEN TE KOOP

De eerste bewoners hebben inmiddels hun woning betrokken en anderen zullen snel volgen. In dit nieuwsbericht vindt u een filmpje dat de kwaliteit van De Nieuwe Loet laat zien. Wellicht een goede reden om het project eens met eigen ogen te gaan bekijken.

12


DEC

Voor de Kerstdagen eerste woningen opgeleverd

De eerste kopers van de Nieuwe Loet krijgen hun nieuwe woning nog voor de kerstdagen opgeleverd. Wie nu de bouwlocatie bezoekt ziet dat de woonstraat tussen het Paviljoen en de 5 villa's bijna klaar is evenals de parkeergarage.

6


NOV

Bouw vordert gestaag!

Met een geplande oplevering vanaf begin 2020 kan het niet anders of De Nieuwe Loet vordert gestaag. En dat klopt ook. Binnen en buiten wordt er hard gewerkt om ook de laatste fase van het project af te ronden.

20


MEI

Parkeergarage uit het zicht verdwenen!

De bouw van De Nieuwe Loet vordert gestaag. Aannemer Heembouw Wonen is klaar met de ruwbouw van de ondergrondse parkeergarage en heeft deze afgedekt met een laag grond. De bijgaande foto laat dit goed zien.

27


MRT

Bouwplanning niet vertraagd door de winterperiode

Het wisselende weer van de afgelopen winter heeft gelukkig geen effect gehad op de bouwplanning. Dat betekent dat de woningen van De Nieuwe Loet in het vierde kwartaal van dit jaar kunnen worden opgeleverd.

21


JAN

Alle appartementen verkocht, nieuwe opties voor de villa’s

Afgelopen maand is de laatste optie op een van de appartementen in De Nieuwe Loet omgezet in een verkoop. Daarmee zijn alle 5 appartementen verkocht.

16


JAN

Winterborrel met kopers van De Nieuwe Loet op de bouwplaats

Alle kopers waren uitgenodigd om samen met het projectteam van De Nieuwe Loet te proosten op gezond en gelukkig 2019 en natuurlijk een voorspoedige bouw.

10


JAN

BOUW IN HET NIEUWE JAAR VAN START, OPLEVERING EIND 2019

In de zomer van 2018 is de bouw van De Nieuwe Loet gestart. De verwachte oplevering van het project staat gepland voor eind 2019.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

U kunt zich als geïnteresseerde voor het project aanmelden via het interesseformulier, u ontvangt dan per email onze nieuwsbrieven. Vul hier het interesseformulier in.

VERKOOPINFORMATIE

Hopman Makelaars
Torenstraat 2a
1901 ED Castricum
Telefoon: 0251 65 77 00
Email: nieuwbouw@hopmanmakelaars.nl

Broersma Nieuwbouw
Koningslaan 14
1075 AC Amsterdam
Telefoon: 020 305 97 88
Email: anna@broersma.nl

De Nieuwe Loet is een project van NU Projectontwikkeling uit Den Haag.